Strategie

Strategie · 12. juli 2019
In onze workshop storytelling leer je werken met verhalen, werken we áán een verhaal of leer je hoe je met verhalen kunt communiceren bij verandering.
Strategie · 19. december 2018
Verandering is communicatie. En communicatie bij verandering begint met het verhaal van de leider. Liefst een persoonlijk verhaal over zijn/haar motivatie voor de verandering. Vervolgens deel je binnen die 'raamvertelling' en per fase de motiverende en inspirerende verhalen van je eigen mensen. Zo wakker je het vuurtje van de verandering aan.
Strategie · 22. november 2018
Nestgeur is het belangrijkste van de Corporate Story. Je wilt herkenbaar zijn. Authentiek. Onderscheidend. Daarom: een corporate story schrijf je niet, maar laat zich schrijven. Het is een kwestie van ont-wikkelen. Hoe maak je een corporate story?
Strategie · 15. november 2018
Hoe betrek je als bestuur of leiding op het juiste moment medewerkers bij het veranderingsproces? Wat is dat juiste moment?
Strategie · 07. juni 2018
Met een position paper probeert een organisatie politici, adviserende colleges, de media of bestuurlijke gremia te overtuigen van c.q. te interesseren voor het eigen standpunt. Hoe maak je een position paper?
Strategie · 15. september 2017
De groei van inluencer marketing is nauwelijks bij te benen. Alle merken doen het of kijken er naar. Wat zijn de succesfactoren?
Strategie · 07. september 2017
Het communicatieplan is de basis van de interne en externe communicatie. Hoe maak je een goed communicatieplan?
Strategie · 16. augustus 2017
Waarom maak je klantprofielen of buyer persona's? Hoe? En wat doe je ermee?
Strategie · 16. augustus 2017
Affiliate marketing en influencer marketing zijn beide manieren om je doelgroepen te bereiken via native advertising. Wat zijn de verschillen?
Strategie · 14. juni 2017
Een beleidsnota is het belangrijkste document in een besluitvormingsproces. Op basis van de beleidsnota neemt een gemeentelijke of provinciale raad, een raad van bestuur of een college een beleidsbeslissing. Hoe maak je een beleidsnota?

Meer weergeven