Charlotte Polak

Hoewel ik een vormgevingsachtergrond heb (Amsterdamse Hogeschool), dompelde ik mij na mijn studie tien jaar onder in de journalistiek: NRC, Volkskrant, Elle, Rails, Intermediair. Schreef boeken (Durven, Doen en Doorgaan; handboek voor freelancersDe Verborgen Verleiding; de geschiedenis van het ondergoed en WIJN, de carrière van een druif) en bedacht en ontwikkelde het inburgeringsspel Rondje Nederland, waarvan er samen met uitgeverij Boom meer dan 2.000 zijn verkocht. Ondertussen volgde ik opleidingen als NIMA-A en projectmanagement bij de Leidse Onderwijsinstelling.

 

 

Digital marketing

Daarnaast ben ik een vroege vogel als het gaat om cloud-diensten. Dat uitpluizen hoe iets werkt en wat je ermee kunt maken, dat had ik al vanaf mijn vroegste jeugd. Vanaf 2000 heb ik een hele trits praktische cursussen gevolgd op het gebied van website-bouw, webdesign, SEO (o.a. bij Rutger SEO en Tonny Loorbach), contentmarketing, content mapping, affiliate marketing, social media, fotoshop, portretfotografie, Adobe, Simple Booklet etc. Ik ben officieel Jimdo-expert en online komt mijn vormgevingsachtergrond ook mooi van pas. Bijvoorbeeld bij de Simple Booklets voor professionals

online services

Ik zet internet aan het werk voor ondernemers en zzp'ers. Dat wil zeggen: het automatiseren van facturen, offertes, en (prepaid) betalingen, het ontwerpen van professionele digitale profielen, projectmanagement-tools, online nieuwsbrieven, survey’s, online-brochures, vouchers maken, online promotie, e-presentaties, e-books, office-optimalisatie etc. Allemaal in je eigen huisstijl en met je eigen logo. Heb je geen eigen logo/huisstijl? Wij helpen je graag verder.  

spanje en nederland

Ik woon en werk afwisselend in Amsterdam en Andalusië, spreek vloeiend Spaans en kom heel graag in contact met Nederlandse ondernemers die zaken (willen) doen in Spanje. Of andersom.  


Mail Charlotte

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.