journalist, tekstschrijver, copywriter

Online of in print. Elke opdracht is anders als het om tekstschrijven gaat. Wat voor ons in onze rol als journalist, tekstschrijver of copywriter steeds hetzelfde is, is ons inlevingsvermogen in opdracht, opdrachtgever, doel en doelgroep.

Goede tekstschrijvers, goede ghostwriter, goede redacteur
Waar 1001 goed in is, is om het verhaal van iemand die van één onderwerp heel veel af weet, voor een breed publiek interessant te maken.

Wij weten wat het is om SEO-vriendelijke online content te maken of zakelijk, strategisch, politiek, opiniërend, informatief, onderhoudend, journalistiek, inspirerend of wervend te schrijven. Maar we weten ook wat het is om informatie te structureren en wanneer je iets beter kunt verbeelden dan verwoorden. 

 

Bovendien schakelen wij heel gemakkelijk tussen het strategische, conceptuele en uitvoerende niveau. Wij verkennen de vraag, betrekken alle stakeholders, hebben oog voor het proces, voor eventuele issues, brengen focus aan, houden die gedurende het proces ook vast en vertalen de focus op een creatieve manier naar een verhaal dat doet wat het moet doen: overtuigen, werven, inspireren, accentueren, engageren of informeren. Dát is professionele communicatie met resultaat! 

 


Niets is zo makkelijk als moeilijk te schrijven


Waar 1001 opdrachtgevers mee kan helpen:

bedrijfsjournalistiek + overheidscommunicatie

Onze professionele ervaring gaat terug tot 1990. We hebben sinds 1994 ervaring met alle varianten en genres in de bedrijfsjournalistiek en overheidscommunicatie.

SCHRIJFTRAINING voor hogeropgeleiden

Schrijftraining voor professionals
Compacte schrijftraining voor advocaten, wetenschappers, consultants, accountants, beleidsmedewerkers en andere hoogopgeleide professionals


Wil je meer weten over tekstschrijven of een offerte aanvragen?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.