journalist, tekstschrijver, ghostwriter, redacteur, copywriter

Elke opdracht is anders als het om tekstschrijven gaat. Wat steeds hetzelfde is, is ons inlevingsvermogen in opdracht, opdrachtgever, doel en doelgroep. 1001.nl heeft meer dan 25 jaar professionele ervaring met alle specialismen op het gebied van schrijven voor bedrijven en organisaties.

Goede tekstschrijvers, goede ghostwriter, goede redacteur
Waar 1001 goed in is, is om het verhaal van iemand die van één onderwerp heel veel af weet, voor een breed publiek interessant te maken. Ook als het gaat om strategie, visie of verandering.

Schriftelijke  en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Prachtig. Moet perfect zijn. Grote woordenschat? Ook mooi meegenomen. Je moet tenslotte zaken onder woorden kunnen brengen. Structureren van informatie? Zeker. Ook handig. Weten wanneer je iets beter kunt verbeelden dan verwoorden? Dat wil ook wel helpen. Dan heb je 90 procent van alle professionele communicatie gehad. 

 

Maar het gaat in the end om het resultaat. En dat betekent dat het mooi meegenomen is dat we weten hoe je met vormgevers en fotografen samenwerkt, hoe je uitgaven samenstelt en wat het is om te werken vanuit de reputatie, positionering en het imago van de opdrachtgever. 

 

Wat 1001 doet:


Projectprijs mogelijk. Vraag een vrijblijvende offerte aan.


bedrijfsjournalistiek + overheidscommunicatie

Onze professionele ervaring gaat terug tot 1990. We hebben sinds 1994 ervaring met alle varianten en genres in de bedrijfsjournalistiek en overheidscommunicatie. Inclusief ghostwriting en SEO-vriendelijke webcontent. We zijn thuis in contentmarketing en zijn door de wol geverfde interviewers die weten wat het is om zakelijk, strategisch, opiniërend, journalistiek, wetenschappelijk, inspirerend of wervend te schrijven

SCHRIJFTRAINING voor hogeropgeleiden

Schrijftraining voor professionals
Compacte schrijftraining voor advocaten, wetenschappers, consultants, accountants, beleidsmedewerkers en andere hoogopgeleide professionals


Heb je feedback, aanvullingen, vragen of adviezen bij deze blog? Laat het ons weten.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.