journalist, tekstschrijver, ghostwriter, redacteur, copywriter

Elke opdracht is anders als het om tekstschrijven gaat. Wat steeds hetzelfde is, is ons inlevingsvermogen in opdracht, opdrachtgever, doel en doelgroep.

Goede tekstschrijvers, goede ghostwriter, goede redacteur
Waar 1001 goed in is, is om het verhaal van iemand die van één onderwerp heel veel af weet, voor een breed publiek interessant te maken.

Wij kennen het verschil tussen bedrijfsjournalistiek en overheidscommunicatie. We  weten wat het is om zakelijk, strategisch, opiniërend, journalistiek, wetenschappelijk, inspirerend of wervend te schrijven. Maar we weten ook wat het is om informatie te structureren en wanneer je iets beter kunt verbeelden dan verwoorden. Wij snappen waar het om gaat: om het resultaat. Dat is wat telt: komt de boodschap aan? 

 

Als allround bureau (bedrijfsjournalistiek + overheidscommunicatie) schakelen wij heel gemakkelijk tussen het strategische, conceptuele en uitvoerende niveau. Wij verkennen de vraag, betrekken alle stakeholders, hebben oog voor het proces, voor de strategische, culturele, politieke en maatschappelijke dimensies, brengen focus aan, houden die gedurende het proces ook vast en vertalen de focus op een creatieve manier naar een concept en naar het verhaal zelf. Dát is professionele communicatie met resultaat! 

 


Niets is zo makkelijk als moeilijk te schrijven

Waar 1001 opdrachtgevers mee kan helpen:


Projectprijs mogelijk. Vraag een vrijblijvende offerte aan.


bedrijfsjournalistiek + overheidscommunicatie

Onze professionele ervaring gaat terug tot 1990. We hebben sinds 1994 ervaring met alle varianten en genres in de bedrijfsjournalistiek en overheidscommunicatie en weten wat het is om zakelijk, strategisch, opiniërend, journalistiek, wetenschappelijk, inspirerend of wervend te schrijven

SCHRIJFTRAINING voor hogeropgeleiden

Schrijftraining voor professionals
Compacte schrijftraining voor advocaten, wetenschappers, consultants, accountants, beleidsmedewerkers en andere hoogopgeleide professionals


Heb je feedback, aanvullingen, vragen of adviezen? Laat het ons weten.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.