journalist, tekstschrijver, ghostwriter, redacteur, copywriter

Elke opdracht is anders als het om contentmarketing of copywriting gaat. Maar wat steeds hetzelfde is, is ons inlevingsvermogen. Inlevingsvermogen in opdracht, opdrachtgever, doel en doelgroep.

Goede tekstschrijvers
Waar wij goed in zijn is om het verhaal van professionals of bestuurders die van één onderwerp of thema heel veel afweten, voor een breed publiek interessant te maken. Ook als het gaat om strategie, visie of verandering.

Schriftelijke  en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Prachtig. Moet perfect zijn. Grote woordenschat? Ook mooi meegenomen. Structureren van informatie? Zeker. Handig. Weten wanneer je iets beter kunt verbeelden dan verwoorden? Dat wil ook wel helpen. Dan heb je 90 procent van alle communicatie gehad. Inclusief alle presentaties en voorstellingen van zaken. Maar het gaat in the end om het resultaat, om het effect. Om je naamsbekendheid, reputatie, autoriteit of sales performance. Om het betrekken van medewerkers bij hun werk, bij je missie, strategie en visie van de organisatie. Om het informeren van publieksgroepen en om het doen laten landen van je boodschap. Daar moet je als bedrijfsjournalist, copywriter, ghostwriter of tekstschrijver aan bijdragen. 

 

Wat wij doen:

bedrijfsjournalistiek + overheidscommunicatie

Onze professionele ervaring gaat terug tot 1990. We hebben sinds 1994 ervaring met alle varianten en genres in de bedrijfsjournalistiek en overheidscommunicatie. Inclusief ghostwriting en SEO-vriendelijke webcontent. We zijn thuis in contentmarketing en zijn door de wol geverfde interviewers die weten wat het is om zakelijk, strategisch, opiniërend, journalistiek, wetenschappelijk, inspirerend of wervend te schrijven

SCHRIJFTRAINING voor hogeropgeleiden

Schrijftraining voor professionals
Compacte schrijftraining voor advocaten, wetenschappers, consultants, accountants, beleidsmedewerkers en andere hoogopgeleide professionals


Interviews, journalistiek, ghostwriting, redactie of schrijfopdrachten? Wij maken graag kennis.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.