· 

Schrijftraining

Compacte schrijftraining voor advocaten, wetenschappers, consultants, accountants, beleidsmedewerkers en andere hoogopgeleide professionals.

Onze professionele ervaring gaat terug tot 1990. We hebben sinds 1994 ervaring met alle varianten en genres in de bedrijfsjournalistiek en overheidscommunicatie. Inclusief ghostwriting en SEO-vriendelijke webcontent. We zijn thuis in contentmarketing en zijn door de wol geverfde interviewers die weten wat het is om zakelijk, strategisch, opiniërend, journalistiek, wetenschappelijk, inspirerend of wervend te schrijven. Bekijk onze schrijftraining voor hogeropgeleiden.

Schrijftraining
Compacte schrijftraining voor advocaten, wetenschappers, consultants, accountants, beleidsmedewerkers en andere hoogopgeleide professionals.

Reactie schrijven

Commentaren: 0