Creatie

Creatie · 16. augustus 2017
Elf verhaal-technieken uit de wereld van storytelling om je communicatie te verbeteren.
Creatie · 03. januari 2017
Organisaties kunnen zichzelf prima in de picture spelen door een branded artikel te (laten) schrijven voor een vakblad, krant of online platform. Wat zijn de belangrijkste tips voor het schrijven van een goed artikel?
Creatie · 26. oktober 2016
Aan whitepaper marketing zitten veel voordelen. Whitepapers zelf zijn lead documents; je komt ermee onder de aandacht van je bezoekers en haalt er business mee binnen. En het dwingt je professionals om zich te verdiepen in de markt waarin ze actief zijn. Hoe maak je een whitepaper?
Creatie · 20. oktober 2016
Hoe maak je user stories? Vier praktische tips.
Creatie · 19. oktober 2016
Hoe maak je van prospects leads, van leads klanten en van klanten vaste relaties? Wervend schrijven is een verleidingskunst. Betoon je liefde voor je product/dienst en je liefde voor je klant. Hoe schrijf je dan een wervende tekst?
Creatie · 25. februari 2016
Gratis reclame, we love it! Maar hoe krijg je je verhaal in een vakblad of op de opiniepagina? Hoe schrijf je een persbericht dat opgepikt wordt? Free publicity klinkt prachtig, maar hoe pak je het aan?
Creatie · 17. september 2015
Hoe schrijf je een column voor een krant, een personeelsblad, vakblad of online forum? Want dat maakt nogal uit. Waar moet je op letten?
Creatie · 06. mei 2015
Compacte schrijftraining voor hogeropgeleiden.
Creatie · 08. april 2015
Een interviewer is geen notulist. En een interview is geen vraag-antwoord spelletje, maar een vraaggesprek. Hoe maak je samen een goed interview?
Creatie · 27. maart 2015
Klanten kopen eigenlijk steeds vaker via klanten. Internet maakt producten, diensten, services en klantbehandeling transparant. Hoe laat je klanten aan het woord?

Meer weergeven